Om oss

Vi som jobbar på Solskiftesbadet och Söra simhall vill och kan förbättra människors liv och hälsa. Det gör vi genom simning, motion, träning och lek.

Solskiftesbadet

Solskiftesbadet i Åkersberga är vår pärla för varma bad i 33-gradigt vatten. Här är du välkommen på vattenträning och simkurser för de allra minsta.

Solskiftesbadet passar dig som söker babysim, minisim och simskola för besökare med särskilda behov - i en lugn och trygg miljö. 

Här har vi kurser, schemalagda aktiviteter och tar emot förbokade grupper i babysim, minisim, vattenträning, terminsbad för särskilda grupper och badkalas.

Badet har bubbelpool, bastu och tillgång till kök i anslutning till babysim och minisim. 

Söra simhall

Simhallen har en 25 metersbassäng med 6 banor, en undervisningsbassäng och plaskbassäng för de allra minsta.

På land finns ett välutrustat gym med fria vikter och moderna maskiner, gruppträningssal med Easyline maskiner och i entrén möts du av vår shop och café. 

Söra simhall byggdes ursprungligen 1974. Anläggningen förstördes i en brand 1991 och återinvigdes efter en totalrenovering året därpå. Till Söra simhall

BeFair

Vi tillhör BeFair, som driver verksamhet i 13 bad- och friskvårdsanläggningar. Genom bad, friskvård och sociala aktiviteter vill vi skapa mötesplatser där det sjuder av liv och aktivitet! Läs mer