Nyhet!

Öppet bad

Nu finns det möjlighet för allmänheten att bada i vår varma bassäng på Solskiftesbadet.

Nu kan du som vill bada i varmare vatten boka öppet bad på fasta tider på Solskiftesbadet. Du bokar och betalar för varje enskilt tillfälle. Aktiviteten ligger utanför vårt ordinarie utbud, och därför gäller kostnaden för öppet bad även dig som har medlemskap hos oss. Under två timmar har du sedan tillgång till anläggningen. I den bokade tiden ingår ombyte före och efter badet.

Badet sker utan instruktör, men en badvärd finns på plats i anläggningen. Kostnaden är 90 kronor per bad. Du bokar och betalar via appen eller hemsidan. Där ser du även vilka tider badet är (kan skilja sig från vecka till vecka). Även ledsagare betalar för badet.

Vattentemperaturen i bassängen på Solskiftesbadet är härliga 33 grader. Det varma vattnet har tyngdavlastande, smärtlindrande och muskelavslappnande egenskaper. Du kan även njuta i vår härliga bubbelpool som håller cirka 38 grader och basta innan du går hem.

Vissa tider kan du med ett barn i åldern 0-3 år komma. En vuxen per barn krävs. Obs! Tänk på att de yngsta barnen (under ett år) inte bör bada mer än cirka 30 minuter och ej bada i bubbelpoolen (som är för varm för dem).